Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80

Algemene voorwaarden Zwanger&Co

1. Algemene Voorwaarden
2. Prijs
3. Bestellen en Betalen
4. Annuleren
5. Verzendkosten
6. Bezorgen
7. Retourneren/Ruilen
8. Aansprakelijkheid
9. Privacy
10. Garantie
11. Copyright
12. Toepasselijk recht

1. Algemene Voorwaarden


1.1
U kunt onze Algemene Voorwaarden op elk willekeurig moment op onze website inzien. Met het oog op de beveiliging kunt u de gegevens van uw bestelling niet opvragen via internet.

1.2
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

1.3
De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling door zwangerenco.nl en onze bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.

1.4
Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en -capaciteiten van de (potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

1.5
Elke vorm van communicatie met betrekking tot zwangerenco.nl zal uitsluitend geschieden via [email protected]

2. Prijs

2.1
Alle prijzen staan vermeld in euro´s (€) en zijn inclusief BTW.

2.2
Zwangerenco.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden vermeld. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Zwangerenco.nl worden aangepast.

3. Bestellen en Betalen

3.1
Na een bestelling ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail ter bevestiging. In deze orderbevestiging staat het aankoopbedrag van uw artikel(en) + bijdrage voor de verzendkosten. Deze e-mail is tevens uw factuur. Mocht u na de bestelling geen bevestiging hebben ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar [email protected].

3.2
Wij bieden u de volgende veilige en betrouwbare online betaalmethoden:
* IDEAL (online betalen)
* Creditcards
Wij maken gebruik van Mollie Payments.

4. Annuleren

Elke bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd. Annuleren kan alleen per e-mail [email protected].

5. Verzendkosten

5.1
Alle bestellingen worden door ons met pakketpost van PostNL verzonden. Door middel van verzending per pakketpost beperken wij het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling.

5.2
Bestellingen boven een totaalbedrag van € 200,-- worden altijd verzekerd verzonden.

5.3
Bestellingen met een orderwaarde vanaf  €30 worden binnen Nederland gratis verzonden.
Voor de verzendkosten, tot een orderwaarde van €30, berekent Zwangerenco.nl u binnen Nederland €6,75

6. Bezorgen

6.1
Alle artikelen worden binnen circa 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan PostNL. Wij streven ernaar om deze artikelen z.s.m. aan te bieden, zie artikel 3.

6.2
Als artikelen een langere levertijd dan 5 werkdagen hebben, zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.

6.3
Indien artikelen onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

7. Retourneren/Ruilen

In principe kunt u de door u bestelde goederen zonder reden retourneren. Wel zijn er een aantal voorwaarden:

7.1
U heeft ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uitsluitend per e-mail, medegedeeld dat u één of meerdere artikelen uit uw bestelling retour zendt. U kunt ook inloggen op uw persoonlijke account via onze webshop om een retour aan te melden.

7.2
Na uw e-mail (7.1) dient u binnen 3 werkdagen de artikel(en) retour te zenden.

7.3
De goederen dienen in de originele staat te zijn d.w.z. ongedragen, met kaartjes, en in originele verpakking retour worden gestuurd.

7.4
Goederen met korting  kunnen niet worden geretourneerd. Ook seizoensproducten zoals Sint of Kerst- artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

7.5
Retourzendingen kunt u sturen naar:
Zwanger & Co
Frederikstraat 80
2514 LM Den Haag

7.6
De verzendkosten voor uw retourzending zijn voor uw rekening, tenzij er een fout is gemaakt door zwangerenco.nl. Indien u aan deze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag, na ontvangst van de artikelen, binnen 7 werkdagen aan u teruggestort.

8. Aansprakelijkheid

Zwangerenco.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect welke na de levering ontstaan is, aan de koper, aan zaken van de koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is Zwangerenco.nl nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Indien vast komt te staan dat Zwangerenco.nl toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan
€ 1.000 in totaal. Zwangerenco.nl is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.zwangerenco.nl en voor technische of elektronische fouten van de onlineaanbiedingen.

9. Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door zwangerenco.nl gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9.1 Betaaldienstverlener:
Zwangerenco.nl gebruikt de diensten van Mollie payments als betaaldienstverlener. De gegevens worden in die context tussen zwangerenco.nl en Mollie Payments gebruikt om een transactie tot stand te kunnen brengen.

9.2 Bezorging van de bestelling: zwangerenco.nl gebruikt de diensten van Post NL voor het verzenden van de bestellingen. De gegevens worden in die context tussen zwangerenco.nl en PostNL gedeeld.

10. Garantie

De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht. In geval van gebreken zal zwangerenco.nl de artikelen omruilen of repareren. Indien het omgeruilde artikel eveneens gebreken vertoont of het artikel kan niet worden gerepareerd, kunt u het artikel retourneren (zie 7) en zal het volledige aankoopbedrag worden geretourneerd.

11. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van zwangerenco.nl.

12. Toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht toepasselijk.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80