Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80

Imps&Elfs

IMPS&ELFS - Het Dutch Design merk dat bijna uitsluitend gebruik maakt van GOTS gecertificeerde biologisc katoen. Sinds 2004 werkt IMPS&ELFS samen met MADE-BY. MADE-BY is een onafhankelijke organisatie die modemerken ondersteunt bij het verbeteren van de economische, sociale en ecologische omstandigheden in het hele productieproces. IMPS&ELFS gelooft sterk in transparant ondernemen. Het productie- en maakproces van alle artikelen is dan ook eenvoudig te traceren en vindt bijna uitsluitend plaats in Europa. Voor een kindermerk is de toekomst alles, let's make sure we have one!

IMPS&ELFS maakt geen gebruik van schadelijke en chemische materialen die schadelijk kunnen zijn voor mens en/of milieu. De producenten en arbeiders die IMPS&ELFS baby- en kinderkleding maken, werken in een veilige werkomgeving en krijgen een eerlijk loon. Alle baby, peuter, en kinder items zijn gemaakt van zachte en comfortabele materialen, lauw wassen is goed voor de kleding en onze planeet. Meer over de stoffen en materialen en productieomstedigheden vind je in de IMPS&ELFS code of conduct.

IMPS&EFLS zorgt er voor dat de kleding langer te gebruiken is dan jouw baby of kindje deze kan dragen. Het toppunt van duurzaamheid: deel IMPS&ELFS producten met een tweede, derde of zelfs vierde eigenaar! Care, wear and share.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80