Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80

Elodie Details

Het bedrijf Elodie Details werd opgericht in Stockholm in 2006 door Linda Sätterström, rond de tijd dat haar dochter (Elodie) geboren werd. Toen was de markt voor goed ontworpen babykleding al in opkomst, maar de bijbehorende accessoires en "benodigdheden" waren nog steeds zo conventioneel en saai als altijd. Alleen maar zeilboot- en teddyberenprints. Tijdens een DIY project maakte Linda haar eigen fopspeenclips en al snel begon ze met het leveren ervan aan locale retailers.

Er ontstond een idee dat de fopspeenclip meer was dan alleen aan manier om te voorkomen dat fopspenen alle kanten opvlogen. Ze konden ook een accessoire zijn, en iets waarmee je gezien kon en wilde worden. Het idee werd opgepikt door consumenten, eerst in Scandinavië en daarna in de rest van Europa. Meer producten werden toegevoegd en tegenwoordig biedt het merk een breed assortiment aan babyproducten, van fopspenen tot kinderwagens.

Tien jaar na de oprichting van het merk is Linda nog steeds de hoofdontwerper achter het merk.

- Er zijn nog steeds veel producten voor baby's en peuters waar ontwerp niet van belang lijkt te zijn voor de makers. Wij begrijpen niet waarom. Je hoeft niet ineens te stoppen met van design te houden als je ouder wordt, toch? Elodie Details zal blijven zoeken en verbeteren op deze productgebieden, zegt Linda.

Ouders over de hele wereld lijken het met haar eens te zijn, want de producten van Elodie Details worden tegenwoordig verkocht in 35 landen op alle 5 continenten. Het aantal blijft elke dag groeien naarmate meer en meer mensen helpen om de wereld van onze kinderen tot een mooiere plek te maken.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80