Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80

Djeco

Djeco Nachtlampje Hertje

Een prachtig nachtlampje en sneeuwbol in één. Zet het lamp..
€39,95

Djeco Nachtlampje Eenhoorn

Een unicorn nachtlampje van DJECO en een prachtige sneeuwbol..
€39,95

Djeco Stickers heelal

Vier velletjes met 160 olijke stickers 'Intersellaire' van h..
€2,95

Djeco Nachtlampje vos

Dit papieren nachtlampje in de vorm van een vos zorgt voor e..
€9,95

Djeco Big tattoo zeemeermin

Grote, magische 'Big tattoo Aqua Blue' met zeemeermin van he..
€2,50

Djeco Sjablonen huisdieren

Leer tekenen met de tekensjablonen van het Franse merk Djeco..
€6,95

In de familie Djeco zoeken we allereerst de moeder, Véronique Michel-Dalès. Zij richt haar kleine bedrijf op in 1954, een tijd waarin maar weinig vrouwen een dergelijk avontuur aandurven.

Zij bedenkt leerspelletjes, zoals ‘Loto des quatre jeudis’ en ‘Ma maison des puces’. Deze mooie, intelligente en leuke spelletjes van Djeco (de naam verwijst naar de gekko, een kleine hagedis die geluk brengt) hebben veel succes en worden in de jaren 60 vier keer gekozen tot speelgoed van het jaar.

Het familiebedrijf valt in slaap en Frédéric wordt groot... In 1989 besluit de jongeman om Djeco wakker te kussen en van het familiebedrijf zijn speelterrein te maken. Hij vestigt zijn kantoren in het voormalige magazijn. In het begin reist hij de wereld rond om speelgoed te importeren dat in Frankrijk niet bestaat. Het kleine Franse bedrijf is nog steeds doordrongen van zijn wereldvisie. Dan droomt hij van speelgoed dat niet op de markt te vinden is. Hij hoeft het dus alleen nog maar ... te bedenken!

Dankzij zijn kunstzinnigheid, die uniek is in de speelgoedwereld, vindt hij in 1997 een collectie leerspeelgoed uit. Houten puzzels, houten speelgoed en kartonnen puzzels vormen de baanbrekers van het assortiment, dat vervolgens wordt uitgebreid met kaartspellen en gezelschapsspellen.

In 2007 blazen originele activiteitendozen een frisse wind door de creatieve vrijetijdsbesteding. In 2011 arriveren de unieke Arty toys-figuurtjes. Sindsdien worden regelmatig geheel nieuwe collecties geboren, ontworpen door een artistieke directie die grafische elementen, design en esthetiek centraal stelt. Frankrijk beleeft een nieuwe periode in de speelgoedbranche.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80