Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80

Aden + Anais

Aden+Anais Swaddles, slaapzakjes en multifunctionele inbakerdoeken. Ontdek zelf hoe de Aden+Anais producten jou en je kindje verder helpen in het dagelijkse leven! De swaddles hebben een royaal formaat van 120 x 120 cm en zijn geschikt voor meerdere toepassingen, denk aan inbakeren maar ook als omslagdoek, handdoek voor na het bad, speelkleed, knuffeldoek, wieg- ledikantlakentje/dekentje, in de autostoel, de kinderwagen, als zonbeschermer, over het aankleedkussen, als voedingsschort en verder alles wat je maar kunt bedenken!

Veel Aden+Anais doeken en dekentjes zijn gemaakt van duurzaam, 100% katoenen mousseline. Dit materiaal heeft een groot voordeel: na meerdere wasbeurten wordt het materiaal steeds zachter en neemt het beter vocht op. Katoenen mousseline is ook heel luchtdoorlatend. Is dit materiaal nat, dan droogt het in een mum van tijd weer op.

Aden+Anais vindt veiligheid van groot belang. Het bedrijf onderwerpt dan ook elk product aan uitgebreide testen, voordat het deze op de markt brengt. Of het nu gaat om de correcte manier van inbakeren of om de meest veilige materialen voor de babyhuid. Aden+Anais zoekt alles uit met als doel om een uiterst veilig product voor jou en je kindje te ontwikkelen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Snelle levering
Gratis levering vanaf €30,00
0703562924
Frederikstraat 80